Categories

Hay Day – Hoe bedien je de stadsbezoekers? | Hay Day – Nederlands

Elke stadsbezoeker wil één tot drie gebouwen bezoeken. Zodra je de bezoeker naar een gebouw hebt gestuurd, kun je zien om welke producten hij of zij vraagt door op het gebouw te tikken en vervolgens op de bezoeker te tikken. De bezoeker vraagt om maximaal vier verschillende producten die op je boerderij worden gemaakt. Als je een van deze producten naar de bezoeker sleept, zullen de andere producten automatisch volgen.

Als je erin slaagt om de bezoekers te bedienen in alle gebouwen die ze wilden bezoeken, krijg je een speciale beloning, bijvoorbeeld gereedschap, upgrademateriaal of uitbreidingsitems. Zodra de bezoekers bediend zijn in alle gebouwen die ze wilden bezoeken, gaan ze terug naar het treinstation en wachten ze op de volgende trein.

Als je niet beschikt over de items waar de bezoeker om vraagt, kun je het volgende doen:

Gebruik de knop ‘Om hulp vragen’ om een hulpverzoek te sturen:Je krijgt elke dag tot drie publieke hulpverzoeken en één exclusief hulpverzoek voor je buurt.Met de boerderijvoordelen ‘Extra hulpverzoek: stadsbezoeker’ en ‘Extra buurtaanvragen’ kun je van andere spelers of je buurt extra hulp vragen. Deze voordelen blijven het hele boerderijkaartseizoen actief.Stuur de bezoeker weg door op hem of haar te tikken, vervolgens op de gele knop met twee pijltjes te tikken en tenslotte het treinpictogram naar de bezoeker te slepen.