Categories

Hay Day – Decoratieve dieren | Hay Day – Nederlands

Kikkers, vossen, vlinders, vogels en andere zijn decoratieve dieren in het spel. De meeste dieren reageren als je op ze tikt. Ze kunnen bijvoorbeeld bewegen of geluiden maken. Als je op de vliegende raaf tikt, verliest deze een paar veren.

Deze dieren vormen geen bedreiging voor je boerderij en hebben ook geen specifiek doel in het spel. Het is niet mogelijk om ze rechtstreeks in je boerderij te plaatsen of ze te verwijderen, maar sommige decoraties kunnen er wel voor zorgen dat een bepaald dier vaker voorkomt.

Tik meermaals op deze decoraties om je gewenste dieren aan te trekken:

Bloemen trekken vlinders aan.Een vogelhuisje trekt vogels aan.Een vijver verhoogt het aantal kikkers.Vossen vind je gewoonlijk in de buurt van struiken.

Je kunt de beschrijving van de decoratie bekijken voor meer informatie.

Let op:

Deze dieren hebben bewegingsruimte nodig. Als je boerderij een beetje vol staat, kan het zijn dat ze zich niet kunnen verplaatsen. In dat geval kun je de indeling van je boerderij aanpassen zodat er meer ruimte vrijkomt voor de dieren om te bewegen.