Categories

Hay Day – Het wildreservaat | Hay Day – Nederlands

Het wildreservaat is gelegen aan de overkant van de kleine rivier in je stadsgebied en wordt ontgrendeld op reputatielevel 3. Om er te komen, moet je de uitbreidingsgebieden ontgrendelen die aan het reservaat grenzen.

Hoe krijg ik reservaatdieren?

Er ligt een blauw reservaatboek op het bureau bij de rivier. Als je het bureau repareert en het boek opent, krijg je je eerste reservaatdier helemaal gratis! Je moet puzzelstukken verzamelen om meer dieren te ontgrendelen. Voor elk dier heb je 36 puzzelstukken nodig. Je kunt je voortgang bekijken in het reservaatboek. Puzzelstukken kun je vinden in:

De dorpswinkelHoefijzerbeloningen van derby’sVerrassingskistenHet rad van fortuinBoten met puzzelbeloningen

Er zijn in totaal 26 dieren. Je kunt 2 volwassenen en 2 jongen van elk van de volgende dieren hebben:

Giraf

Nijlpaard

Olifant

Zebra

Gorilla

Rendier

Poolvos (alleen volwassenen)

Als je alle puzzelstukken van het tweede dier van dezelfde soort hebt verzameld, moet je enkel nog gratis het dierenverblijf upgraden om het dier in je reservaat te verwelkomen. Jonge dieren speel je op dezelfde manier vrij als volwassen dieren, maar je moet eerst beide volwassen dieren van een bepaalde soort hebben om het jong van die soort te ontgrendelen.

De reservaatdieren voeren

Je kunt je reservaatdieren voeren met de tarwebundel. Deze bundel van 75 stuks tarwe wordt geproduceerd in de voedermolen op je boerderij. Om de tarwebundel te produceren, ga je naar de tweede pagina met producten in de voedermolen.

Stadsbezoekers en het reservaat

Als je het reservaat hebt ontgrendeld, kan het zijn dat sommige bezoekers de reservaatdieren willen bekijken nadat je ze hebt bediend in alle gebouwen die ze eerst wilden bezoeken. In dat geval wandelen ze naar het reservaat, bewonderen ze de dieren en laten ze bij het bureau een extra beloning voor je achter.

Sommige overenthousiaste bezoekers willen misschien zelfs de dieren bekijken die je nog niet hebt ontgrendeld. Maak je geen zorgen: ze vertrekken zoals gewoonlijk met de trein.