Categories

King of Avalon:Hoe train ik mijn Draak? – [Dutch]

Jouw Draak is een geduchte strijder en kan niet gedood worden door de wapens van welke man ook! Als je jouw Draak verbetert, zullen jouw troepen effectiever worden tijdens de strijd en jouw Mars Capaciteit en jouw verzamelvaardigheden zullen ook verbeteren. Deze vaardigheden zijn verdeeld in Aanvalsvaardigheden en Verdedigingsvaardigheden. Je kunt een Aanvalsvaardigheid verbeteren door te investeren in Aanvalskracht of jouw Verdedigingsvaardigheden verbeteren door te investeren in Verdedigingskracht.
Jouw Draak verbeteren
Je kunt monsters doden, hulpbronnen verzamelen, of troepen doden van vijandelijke spelers om Draak XP te krijgen. De Draak leert ook van je, dus zelfs als je Draak niet mee is opeen mars zal hij nog steeds XP krijgen.
Aanvalskracht en Verdedigingskracht Als je monsters doodt en vijandelijke troepen verslaat, krijg je Aanvalskracht. Als je hulpbronnen verzamelt en verdedigt tegen vijandelijke troepen ontvang je Verdedigingskracht. Het balans tussen de twee types kracht bepaalt de persoonlijkheid van jouw Draak. Hoe hoger het level van de Aanvalskracht, hoe krachtiger de Aanvalsvaardigheden, maar hoe lager het level van de Verdedigingskracht en vice versa.
Draak Vaardigheden toekennen Draak Vaardigheden kunnen toegekend worden in het VAARDIGHEDEN TOEWIJZEN paneel. Je kunt de vaardigheden toekennen aan Aanval, Verdediging, Verzameling, Monster Aanval op basis van het doel van je mars.
Let wel dat wanneer je een vaardigheid toekent, dat het alleen effect zal hebben binnen die functie. Als je bijvoorbeeld een vaardigheid toekent die de verdediging van je Infanterie een boost geeft wanneer ze aanvallen, zal het geen effect hebben als ze verdedigen.