Categories

King of Avalon:Hva er den Excalibur Invasjonen? – [Norwegian Bokmål]

Hva er Excalibur invasjon? Excalibur Invasion er det Riket vs Riket kamp, ​​der du vil være i stand til å teleportere til et annet Rike og kjempe med de Herrer over kontrollen av Avalon!
Når begynner Excalibur Invasjon? Du kan sjekke Aktivitet Senter i Byen for Invasjon dato og riker ditt rike vil kjempe mot.
Hvordan blir jeg med i Excalibur invasjon? Når arrangementet starter, vil du være i stand til å teleportere til riket du kan invadere, men bare i deres Svart Skog rundt Avalon. For at du trenger et nytt element som heter "Invasion Teleport". Når du er i deres Svart Skog, kan du begynne å angripe eller okkupere Tårn og Avalon! Du må holde Avalon i 8 timer i strekk for å vinne kampen og bli kongen. På slutten av kampen vil du bli teleportert tilbake til ditt rike på tilfeldige koordinater.
Hva er fordelene ved å bli kongen? Hvis du vinner Excalibur invasjon som Kongen, vil du vinne masse ressurser! Kongen vil ha makt til å omfordele ressurser fra Excalibur Invasjon til andre. Det er også eksklusive ferdigheter for Kongen! Trykk på ‘Storhall "fra ambassaden for å finne ut mer om disse ferdighetene!
Hvordan bruker jeg de Riket ferdigheter? Kom inn ‘Storhall "fra ambassaden og bruk ferdigheter med de spesielle elementer, kongelige mynter, som vil bli lagt til automatisk i skranken for alle spillere fra Riket når jakt eller fullfører daglige oppdrag.