Categories

King of Avalon:Wat is de Drakengeest en waar vind ik hem/haar? – [Dutch]

Jouw Drakengeest zal geactiveerd worden wanneer jouw Draak level 10 bereikt. Tik op de Tempel van de Geest in jouw Stad en je kunt kiezen uit een mannelijke of vrouwelijke personage. Je kunt dit slechtséén keer kiezen en je kunt daarna niet meer van geslacht veranderen! Je kunt ook jouw Drakengeest een andere naam geven.
De Drakengeest bestaat uit twee delen: de Drakengeest zelf en het Verboden Labyrinth. De Drakengeest heeft zijn/haar eigen Talenten, Vaardigheden en Uitrustingssysteem. Het Verboden Labyrint is het kerkersysteem waar je jouw Draak kunt laten vechten! Nadat je jouw Drakengeest hebt opgeroepen, zal de ingang naar het Verboden Labyrint ook ontgrendeld worden.
Je kunt jouw Drakengeest direct bekijken vanuit de Tempel van de Geest (Blauw gebouw links van jouw Wachttoren). Je kunt de ingang naar het Verboden Labyrint vinden tussen het Evenementen Centrum en de Drakennest.