Categories

King of Avalon:Alliantie FAQs – [Dutch]

1 Aansluiten bij of Alliantiecreëren

Tik op de Alliantie icoon onder op het scherm om het Alliantie menu in te gaan waar je je kunt aansluiten bij of een Alliantie kunt creëren.

Lagere level Citadels (Levels 1-5) kunnen een Alliantie creëren voor 200 Goud. Levels 6 of hoger kunnen een Alliantie gratis creëren.

De Alliantie taal wordt automatisch ingesteld als die van de Alliantie leider, maar kan op elk gewenst moment gewijzigd worden.

Als je een Alliantie creëert, vergeet dan niet dat jouw naam en motto een belangrijke rol spelen in het aantrekken van het soort speler die je graag bij jouw Alliantie ziet aansluiten.

2 Hoe wijzig, verlaat of hef ik een Alliantie op?

Je kunt te allen tijde slechts tot één Alliantie toetreden.

Als je tot een andere Alliantie wilt toetreden, tik je direct op een Alliantie uitnodiging die willekeurig op jouw scherm kan verschijnen of op de Alliantie knop onder op het scherm om andere mogelijke Allianties te bekijken.

Je kunt op elk moment van Alliantie veranderen, maar je moet wel eerst je huidige Alliantie verlaten. Tik op de Alliantie onder op het scherm om dit te doen, ga naar ‘Beheer’ en tik op ‘Verlaten’.

Alleen de Alliantie Leider heeft de bevoegdheid om een Alliantie op te heffen. Als de leider weg wilt gaan of van Alliantie wilt veranderen zonder het op te heffen, moet deze speler eerst een andere Alliantielid als leider toewijzen. Om een Alliantie op te heffen, tik je op ‘Alliantie’ onder op het scherm en dan op ‘Beheren’ en uiteindelijk op ‘Opheffen’.

Vergeet niet dat sterke relaties binnen een Alliantie de grondslag vormt van jouw succes.

3 Hoe kan ik mijn Alliantie Rang wijzigen?

Jouw Alliantie Rang kan alleen veranderd worden door jouw Leider of door een ander lid die twee of meer rangen hoger is dan jij. Als jij twee of meer rangen hoger bent dan een geallieerde, dan heb je de bevoegdheid om hem te promoveren of degraderen.

Na het tikken op de Alliantie icoon onder op het scherm kun je:

After tapping on the Alliance icon at the bottom of your screen you can:

Tik op LEDEN op de rangen te bekijken binnen jouw Alliantie.

Tik op Toestemmingen binnen het BEHEER menu om te zien welke toestemmingen elke Alliantie Rang heeft.