Categories

King of Avalon:[Update 2.8] Update info – [Dutch]

2.8.0 Update Info
Wat is nieuw– Schakelen tussen Vaste Talenten! Hiermee kun je gelijk schakelen tussen 2 verschillende Talentinstellingen zoals strijd of ontwikkeling. Ga naar je Talentpunten paneel via Spelersprofiel om deze te vinden.- Level 31 gebouwen & queesten! Bereik als eerste Citadel level 31 en bezit het meest inspirerende kasteel op de Koninkrijk kaart!- Koninkrijk Kaart gebruiksinterface verbergfunctie! Verbergt de gebruikersinterface van de Koninkrijk Kaart zodat je nog meer van het Koninkrijk kunt zien.- Alliantie Technologie Versnellers! Alliantieleden met R4 rang en hoger hebben vanaf nu de optie om Alliantie Fonds te gebruiken om Alliantie Technologie onderzoek te versnellen!- Knip & plakfunctie voor naam van Heer! Strategieën bespreken met andere Heren is nu nog makkelijker! Je kunt nu vanuit de profieltab van een willekeurige speler tikken op « naam kopiëren » om de spelersnaam te kopiëren naar je klembord en vervolgens te plakken in de mail of chat.- Nieuw Evenement! Het May Day Evenement is hier!
Verbeteringen- Dagelijkse Levering! Aantal dagelijkse goodies is verhoogd!
Wanneer de nieuwe versie beschikbaar is, kun je updaten naar de nieuwste versie in de App Store, Google Play Store of Amazon Store om de nieuwe functies te ontdekken! Aangezien de werkelijke update tijd kan variëren tussen de App Stores van de verschillende landen, kan het mogelijk iets later worden uitgebracht voor sommige iOS spelers. Bedankt voor jullie geduld!
Tot op het slagveld!
Merlijn & het KoA team