Categories

Empires & Allies – Hoofdkwartier upgraden naar levels 31 en 32

V: Hoe zorg ik dat ik mijn hoofdkwartier kan upgraden naar levels 31 en 32?A:  Om je hoofdkwartier te kunnen upgraden naar level 31 en 32 moet je zorgen dat je je opslaggebouwen hebt geüpgraded, zodat je maximale opslag voor voorraden, staal en tech groter is dan de kosten voor het upgraden van je hoofdkwartier.V: Welke grondstoffen heb ik nodig om te upgraden naar hoofdkwartierlevel 31 en 32?A: Voorraad, staal en tech.V: Wat is er nieuw op hoofdkwartierlevel 31 en 32? Waarom zou ik upgraden naar nieuwe hoofdkwartierlevels?A: Met een upgrade naar levels 31 en 32 ontgrendel je een level voor de meeste gebouwen, alle eenheden en alle bevelkrachten in het spel.Door te upgraden verhoog je ook de energie en versterk je de functies van elk gebouw.Hieronder zie je de gebouwupgrades voor hoofdkwartierlevel 31:

 • Bevoorrading
 • Voorraadopslag
 • Staalfabriek
 • Staalopslag
 • Techfabriek
 • Techopslag
 • Oliepomp
 • Brandstofopslag
 • Wachttoren
 • Koepelwapen
 • Artillerie
 • Patriot
 • Railkanon
 • Metaalhagel
 • Onderzoeksgebouw
 • Opslagbunker
 • Wapenkwartier
 • Oorlogsfabriek
 • HOOFDKWARTIER
 • EMP-toren
 • Geluidsbarrière

Hieronder zie je de gebouwupgrades voor hoofdkwartierlevel 32:

 • Brandstofopslag
 • Wachttoren
 • Koepelwapen
 • Artillerie
 • Patriot
 • Railkanon
 • Metaalhagel
 • Onderzoeksgebouw
 • Opslagbunker
 • Wapenkwartier
 • Oorlogsfabriek
 • HOOFDKWARTIER

Wanneer je de oorlogsfabriek upgradet, worden bepaalde recepten waarvoor een upgrade beschikbaar is ook geüpgraded.Oorlogsfabriekupgrades bij hoofdkwartierlevel 31:

 • Stealthgenerator
 • Dronekorf
 • Ionenkanon

Oorlogsfabriekupgrades bij hoofdkwartierlevel 32:

 • Dronekorf
 • Ionenkanon

Nieuw gebouw — KernsiloDe kernsilo produceert geavanceerde MK2-kernwapens en vereist onderdelen van de oorlogsfabriek om te blijven werken. Het gebouw gebruikt 2 timers:

 • Werkingstimer – geeft aan hoe lang het gebouw actief is en MK2-kernwapens produceert) en
 • Productietimer – tijd die nodig is om 1 MK2-kernwapen te produceren).
 • Geproduceerde MK2-kernwapens zijn beschikbaar tijdens alle gevechten. Je kunt maar één MK2-kernwapen tegelijk opslaan in een kernsilo. Daarom moet je je MK2-kernwapen snel inzetten, zodat de productie voor het volgende MK2-kernwapen kan beginnen.Nieuwe power-up voor oorlogsfabriek: GeluidsbarrièreDe ijzeren koepel kan geproduceerd worden in de oorlogsfabriek met onderdelen en toegepast worden op een Patriot op de basis. Zodra de boost toegepast is, omgeeft het naburige gebouwen met een krachtveld dat schade van vijandelijke kernwapens vermindert. IJzeren koepel is onzichtbaar voor de vijand totdat hij beschadigd wordt door een kernwapen.

  _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

  Empires & Allies Game GUIDE