Categories

Empires & Allies – Oppgradering av HK til nivå 31 og 32

Sp.: Hvordan kan jeg være sikker på at jeg er klar til å oppgradere hovedkvarteret mitt til nivå 31 og 32?Sv.: For å kunne oppgradere til HK-nivå 31 og 32, må du sørge for at du har oppgradert lagerbygningene dine så ressursgrensen for forsyninger, stål og teknologi er større enn kostnaden for å oppgradere hovedkvarteret.Sp.: Hvilke ressurser kreves for å oppgradere hovedkvarteret til nivå 31 og 32?Sv.: Forsyninger, stål og teknologi.Sp.: Hva er nytt på HK-nivå 31 og 32? Hvorfor bør jeg oppgradere til høyere HK-nivå?Sv.: Når du oppgraderer til nivå 31 og 32 låses det opp et nytt nivå for de fleste bygninger, enheter og kommandokrefter i spillet.Oppgradering til et nytt nivå øker også helsen og forbedrer funksjonene til hver bygning.Under er bygningsoppgraderingene på HK-nivå 31:

 • Forsyningsmottak
 • Forsyningslager
 • Stålfabrikk
 • Stållager
 • Teknologifabrikk
 • Teknologilager
 • Oljetårn
 • Drivstofflager
 • Vakttårn
 • Kuppelforsvar
 • Artilleri
 • Patriot
 • Strålekanon
 • Metallregn
 • Forskningssentre
 • Lagerbunker
 • Kommandopost for våpen
 • Krigsfabrikk
 • Hovedkvarter
 • EMP-tårn
 • Sonisk barriere

Under er bygningsoppgraderingene på HK-nivå 32:

 • Drivstofflager
 • Vakttårn
 • Kuppelforsvar
 • Artilleri
 • Patriot
 • Strålekanon
 • Metallregn
 • Forskningssentre
 • Lagerbunker
 • Kommandopost for våpen
 • Krigsfabrikk
 • Hovedkvarter

Når krigsfabrikken oppgraderes, vil noen oppskrifter som er tilgjengelig og kan oppgraderes også få en oppgradering.Krigsfabrikkoppgraderinger ved HK-nivå 31:

 • Stealth-generator
 • Dronebol
 • Ionkanon

Krigsfabrikkoppgraderinger ved HK-nivå 32:

 • Dronebol
 • Ionkanon

Ny bygning — atomsiloAtomsilo produserer avanserte MK2-atombomber og krever komponenter til krigsfabrikken for å forbli i drift. Bygninger bruker 2 tidtakere:

 • Driftstid for silo: Definerer hvor lenge bygningen er aktiv og produserer MK2-atombomber;
 • Produksjonstid for MK2-atombombe: Tiden det tar å produsere 1 MK2-atombombe.
 • Når produsert, er MK2-atombomber tilgjengelige direkte i kampmodus. Kun én MK2-atombombe kan oppbevares i atomsiloen om gangen. Derfor bør du raskt benytte deg av MK2-atombomben din, så produksjonen av den neste MK2-atombomben kan starte.Ny kraftøkning for krigsfabrikk – sonisk barriereJernkuppel kan lages i krigsfabrikken ved hjelp av komponenter, og den kan brukes på 1 Patriot i basen. Når kraftøkningen brukes, vil den omringe bygg i nærheten med et felt som demper skade påført av fiendens atombombe. Jernkuppel er usynlig for fienden frem til den skades av en atombombe.

  _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

  Empires & Allies Game GUIDE