Categories

Empires & Allies – Oppgradering av HK til nivå 27 og 28

Sp.: Hvordan kan jeg være sikker på at jeg er klar til å oppgradere hovedkvarteret mitt til nivå 27 og 28?Sv.: For å kunne oppgradere til HK-nivå 27 og 28, må su førge for at du har oppgradert lagerbygningene dine så ressursgrensen for forsyninger, stål og teknologi er større enn kostnaden for å oppgradere hovedkvarteret.Sp.: Hvilke ressurser kreves for å oppgradere hovedkvarteret til nivå 27?Sv.: Forsyninger, stål og teknologi.Sp.: Hvilke ressurser kreves for å oppgradere hovedkvarteret til nivå 28?Sv.: Forsyninger, stål og teknologi.Sp.: Hva er nytt på HK-nivå 27 og 28? Hvorfor bør jeg oppgradere til høyere HK-nivå?Sv.: Når du oppgraderer til nivå 27 og 28 låses det opp et nytt nivå for de fleste bygninger, enheter og kommandokrefter i spillet.Oppgradering til et nytt nivå øker også helsen og forbedrer funksjonene til hver bygning.Her er bygningsoppgraderingene på HK-nivå 27:

 • Forsyningsmottak
 • Forsyningslager
 • Stålfabrikk
 • Stållager
 • Teknologifabrikk
 • Teknologilager
 • Oljetårn
 • Drivstofflager
 • Vakttårn
 • Kuppelforsvar
 • Artilleri
 • Patriot
 • Strålekanon
 • Metallregn
 • Forskningssentre
 • Lagerbunker
 • Kommandopost for våpen

Her er bygningsoppgraderingene på HK-nivå 28:

 • Drivstofflager
 • Vakttårn
 • Kuppelforsvar
 • Artilleri
 • Patriot
 • Strålekanon
 • Metallregn
 • Forskningssentre
 • Lagerbunker
 • Kommandopost for våpen
 • Krigsfabrikk
 • Murer
 • HQ-våpentårn

Når krigsfabrikken oppgraderes, vil noen oppskrifter som er tilgjengelig og kan oppgraderes også få en oppgradering.Krigsfabrikkoppgraderinger ved HK-nivå 27:

 • Stealth-generator
 • Dronebol
 • Ionkanon

Krigsfabrikkoppgraderinger ved HK-nivå 28:

 • Dronebol
 • Ionkanon

Ny enhet: Ravager M8Ravager 8 er et pansret kjøretøy som kan angripe mål på bakken og i luften, og som påfører områdeskade. Svak mot fiendtlige Striker-enheter og strålekanon. Effektivt mot grupper med fiendtlige enheter. Låses opp på nivå 28.Nytt forsvarsbygg: EMP-tårnEMP-tårn låses opp på nivå 27 og kan kjøpes i byggemenyen. Sp.: Hva kan EMP-tårnet gjøre?Sv.: Dette bygget kan se veldig langt og lamslå en innkommende fiendene samt oppdage kamuflerte enheter.Sp.: Hvilke type enheter kan det påvirke?Sv.: Det kan påvirke bakkeenheter, luftenheter og helter.Bastion-tårnBastion-tårnet låses opp på nivå 27 og 28. Det gir en solid økning i helse og en mindre skadeøkning til bygningene rundt seg. Dette tårnet kan ødelegges i slag, og da mister de omkringliggende bygningene økningene.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE