Categories

Empires & Allies – Oppgradering av HK-nivå – 25 og 26 – Ofte stilte spørsmål

Sp.: Hvordan kan jeg være sikker på at jeg er klar til å oppgradere hovedkvarteret mitt til nivå 25 og 26?Sv.: Sørg for at du har oppgradert lagerbygningene dine så ressursgrensen for forsyninger, stål og teknologi er større enn kostnaden for å oppgradere hovedkvarteret. Sp.: Hvilke ressurser kreves for å oppgradere hovedkvarteret til nivå 25:Sv.: Forsyninger, stål og teknologi. Sp.: Hvilke ressurser kreves for å oppgradere hovedkvarteret til nivå 26:Sv.: Forsyninger, stål og teknologi. Spørsmål: Hva er nytt på nivå 25 og 26, og hvorfor bør jeg oppgradere?Svar: Det å oppgradere hovedkvarteret til nivå 25 og 26 lar deg bygge flere forsvarsbygg, i tillegg får du se ny grafikk for forsvarstårnet (hovedkvarter på nivå 25), alfatårnet, muren, forsyningslageret, stållageret, teknologilageret og krigsfabrikken! (hovedkvarter på nivå 26) Det låses også opp en ny bygning når du oppgraderer hovedkvarteret til nivå 26! Ny bygning: Spesiell oppstillingsplass Den spesielle oppstillingsplassen kan bygges i krigsfabrikken, og den kommer med umiddelbar trening av tropper, i tillegg til fordeler for offensive Alfa-enheter på tropper som trenes på den. Spørsmål: Hvor mange enhetsspor har den spesielle oppstillingsplassen?Svar: Den spesielle oppstillingsplassen har 18 spor.Spørsmål: Kan jeg oppgradere den spesielle oppstillingsplassen for å få flere enhetsspor?Svar: Nei, den spesielle oppstillingsplassen kan ikke oppgraderes. Spørsmål: Utløper den spesielle oppstillingsplassen, som andre bygninger fra krigsfabrikken?Svar: Ja, den spesielle oppstillingsplassen varer i x timer.Spørsmål: Ser den spesielle oppstillingsplassen ut som en vanlig oppstillingsplass?Svar: Selv om den har de samme dimensjonene som en vanlig oppstillingsplass, har den spesielle oppstillingsplassen en annen modell og andre farger – for å understreke at den er unik. Spørsmål: Tar det tid å bygge tropper på den spesielle oppstillingsplassen?Svar: Nei, troppene på den spesielle oppstillingsplassen blir tilgjengelige umiddelbart. Spørsmål: Kan jeg bruke enhetene på den spesielle oppstillingsplassen i forsvarsmodus?Svar: Nei, enheter på den spesielle oppstillingsplassen brukes bare offensivt. Spørsmål: Påvirker det den spesielle oppstillingsplassen når man ruster opp?Svar: Ja, det gjør det. Spørsmål: Kan jeg bruke innsatsstyrken på den spesielle oppstillingsplassen?Svar: Nei, innsatsstyrken kan ikke brukes på den spesielle oppstillingsplassen. Ny funksjon: HK-våpen HK-våpenet låses opp etter at du har oppgradert til HK-nivå 25. HK-våpenet skyter automatisk på fiender som nærmer seg, og det kan angripe både enheter på bakken og i luften.Spørsmål: Kan jeg oppgradere HK-våpenet mitt?Svar: Ja, HK-våpenet oppgraderes sammen med hovedkvarteret. Oppgraderer du HK til nivå 26 økes  våpenets skade. Ny funksjon: Utvidelse av territorium Utvidelse av territorium lar deg få 2 ekstra striper med ledig plass. (Stripens bredde tilsvarer 3 celler, og lengden tilsvarer én side av basens utkant)Spørsmål: Når kan jeg låse opp utvidelsen av territoriet mitt?Svar: Den første stripen får du etter at du har oppgradert til HK-nivå 25, mens den andre stripen kan låses opp med komponenter til krigsfabrikken.Spørsmål: Vil det bruke en ingeniør å utvide territoriet?Svar: Ja, én ingeniør brukes når du utvider territoriene dine.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE