Categories

FarmVille 3 – Hvordan træner jeg mine eksotiske dyr?

For at kunne træne eksotiske dyr skal du først indsamle eliksirer. Du kan få eliksirer som belønning for at fuldføre leveringer fra bådehavnen eller ved at købe dem af købmanden.Tryk på det eksotiske dyr, som du ønsker at træne, og tryk derefter på knappen Info. Alternativt kan du også besøge dine eksotiske dyr fra dyresamlingen.Tryk derefter på knappen Træn ud for det eksotiske dyr, som du ønsker at træne.Herefter vises det eksotiske dyrs aktuelle niveau, styrke og evne. Tryk igen på knappen Træn for at se alle de eliksirer, du har samlet. Tryk på eliksiren for at vælge den i din samling, og tryk derefter på knappen Træn ved at bruge mønter.Du kan vælge flere eliksirer og kombinere dem med forskellige typer af eliksirer fra din samling.Hvis du træner eksotiske dyr med eliksirer, øges deres styrke og niveau. Eksotiske dyr kan opgraderes til niveau 10. Når det maksimale niveau er nået, kan du sælge dit eksotiske dyr for en fantastisk præmie.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

FarmVille 3 – Animals Game GUIDE