Categories

Dawn of Titans – Ny typ av alliansevenemang: RÄDBOSS

Rädbossevenemanget är äntligen här! Denna nya typ av evenemang kräver att du och din allians arbetar tillsammans för att ge skada på en rädbosstitan över ett antal nivåer som blir ständigt svårare, för att kunna vinna mäktiga belöningar åt alla i din allians.Vad krävs för att få delta?Du måste:

 • Ha borgnivå 10 eller högre.
 • Vara medlem i en allians.

Hur spelar man?Under ett rädbossevenemang får du och din allians i uppgift att slåss mot en formidabel titan med unika färdigheter. Ni slåss på ett dynamiskt slagfält där frambesvärjelser, trollformler och förstärkningar står i din väg.Mängden skada som ni ger rädbossen i varje strid omvandlas till poäng som sedan läggs till ett alliansresultat.När din allians når ett visst antal poäng ökas rädbossens basnivå. Detta aktiverar en svårare strid och en ny poängsumma som ska uppnås innan ni kan låsa upp nästa nivå.Följande poäng krävs för att klara varje nivå:

 • BASNIVÅ 1: 150 000 poäng
 • BASNIVÅ 2: 600 000 poäng
 • BASNIVÅ 3: 1 500 000 poäng
 • BASNIVÅ 4: 3 750 000 poäng
 • BASNIVÅ 5: 5 500 000 poäng

Hur fungerar belöningarna?Belöningarna för att ha deltagit i ett rädbossevenemang delas ut i slutet av evenemanget. Alla spelare i alliansen som uppfyllde deltagarkraven (borgnivå 10 och alliansmedlem) och tog minst en poäng medan evenemanget var igång får belöningar. Det delas inte ut några belöningar (förutom föremål som vinns i strider) medan evenemanget är igång.Spelarna får belöningar för varje nivå deras allians klarar medan evenemanget är igång. Det vill säga, om din allians når basnivå 4, men inte klarar den innan evenemanget tar slut får ni belöningar för basnivå 1, 2 och 3.När evenemanget är slut dyker belöningarna upp i var och en av spelarnas skattkammare, redo att hämtas ut.Vart kan jag skicka mina synpunkter på rädbossevenemanget?Vi vill veta vad du tycker! När rädbossevenemanget slutar onsdagen den 8 april får du gärna kontakta oss med din feedback via våra sociala nätverkskanaler här:

 • Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • YouTube

Väl mött på slagfältet, som alltid!

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Dawn of Titans Game GUIDE