Categories

Dawn of Titans – Nieuw type alliantie-evenement: PLUNDERBAAS

De plunderbaasevenementen zijn eindelijk hier! In dit nieuwe evenementtype moet je samenwerken met je alliantie om schade te veroorzaken aan een plunderbaastitaan op steeds moeilijkere niveaus, om krachtige beloningen te winnen voor alle alliantieleden.Wat zijn de vereisten om deel te nemen?Vereisten:

 • Kasteelniveau 10 of hoger.
 • Lid zijn van een Alliantie.

Spelregels?Tijdens een plunderbaasevenement krijg je de opdracht om het samen met de andere alliantieleden op te nemen tegen een krachtige titaan met unieke skills op een dynamisch strijdveld, terwijl je wordt verhinderd door oproepeffecten, spreuken en versterkingen.De hoeveelheid schade die de gezondheid van de plunderbaastitaan per gevecht oploopt, wordt omgezet naar punten, die worden opgeteld bij het alliantietotaal.Als je alliantie een bepaald aantal punten bereikt, neemt het gewestniveau van de plunderbaas toe en wordt de strijd heviger. Vervolgens heb je meer punten nodig om het volgende niveau te ontgrendelen.Het aantal benodigde punten om een niveau te voltooien is als volgt:

 • GEWESTNIVEAU 1: 150.000 punten
 • GEWESTNIVEAU 2: 600.000 punten
 • GEWESTNIVEAU 3: 1.500.000 punten
 • GEWESTNIVEAU 4: 3.750.000 punten
 • GEWESTNIVEAU 5: 5.500.000 punten

Welke beloningen zijn er?De beloningen voor deelname aan een plunderbaasevenement worden na afloop van het evenement toegekend. Alle spelers die deel uitmaken van de alliantie, voldoen aan de vereisten (kasteelniveau 10 en lid van een alliantie) en minstens één punt hebben behaald tijdens de duur van het evenement ontvangen een beloning. Er worden geen beloningen (behalve gevechtsbuit) toegekend gedurende het evenement.Je ontvangt een beloning voor elk niveau dat de alliantie heeft voltooid tijdens de duur van het evenement. Als jouw alliantie bijvoorbeeld gewestniveau 4 bereikt, maar het niet voltooit voordat het evenement eindigt, ontvang je een beloning voor gewestniveau 1, 2 en 3.Na afloop het evenement kun je de beloningen ophalen in je schatkamer.Waar kan ik feedback over het plunderbaasevenement naartoe sturen?We horen graag jouw mening! Na afloop van de plunderbaas-beta op woensdag 8 april kun je contact met ons opnemen en je feedback sturen via onze sociale netwerken:

 • Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • YouTube

En zoals altijd, tot ziens op het slagveld!

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Dawn of Titans Game GUIDE