Categories

Dawn of Titans – Hvorfor har noen allianser millioner med sjeler ved starten av Hachiman-poengtavle-begivenheten?

Oppdatert 04/01/2021 kl. 09:40 GMT:Nedenfor ser du noen spørsmål og svar angående dette:Spørsmål: Hvorfor har jeg sjeler samlet inn til denne begivenheten når jeg nettopp startet og så vidt har deltatt i den?Svar: Vi oppdaget et problem med serveren vår, som overførte en poengsum fra en tidligere begivenhet til denne. De som deltok den gangen, vil se et økt antall sjeler i spillet sitt til denne begivenheten. Spørsmål: Mitt antall sjeler økte ikke på samme måte som for de andre spillerne, får jeg fortsatt belønninger?Svar: Ved å kontinuerlig delta i den nåværende begivenheten, vil du kunne samle sjelene som trengs for å motta belønningene.Spørsmål: Kan dere kompensere spillerne som ble påvirket av dette problemet?Svar: Vi er takknemlige for at spillerne umiddelbart gjorde oss oppmerksomme på dette problemet. Teamet vårt ser på forespørslene om kompensasjon, og vi oppdaterer alle her eller via de sosiale kanalene våre og bloggen snart.Bloggens side: http://zynga.my/DOTofficialblogFacebook: http://zynga.my/DOTofficalfacebookpageTwitter: http://zynga.my/DOTofficialtwitterpage=======================Vi er klare over at noen allianser fikk millioner av sjeler ved begivenhetens start, noe som førte til at alle belønningene ble låst opp.Teamet vårt undersøker dette for øyeblikket, og vi legger ut en oppdatering her så fort vi har mer informasjon.Takk for tålmodigheten enn så lenge.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Dawn of Titans Game GUIDE