Categories

FarmVille 3 – Hvordan kan jeg opgradere mine opskrifter?

Når du har fået fat i de nødvendige ingredienser til at opgradere en opskrift, vil en grøn pil op komme til syne ved siden af opskriften. Det betyder, at du nu har de nødvendige ressourcer til at opgradere opskriften.Tryk på den opskrift, du gerne vil opgradere. Tryk derefter på den lille grønne pil for at påbegynde opgraderingen.Tryk til sidst på Opgrader i det efterfølgende popup-vindue for at bekræfte handlingen.Bemærk! Du kan se opgraderingskravene for alle opskrifter, selvom du endnu ikke er i besiddelse af alle de nødvendige ingredienser. I dette tilfælde vises der et blåt I-ikon i stedet for den grønne pil. Tryk på ikonet for at se de nødvendige ressourcer.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

FarmVille 3 – Animals Game GUIDE