Categories

Hay Day – De exprestrein | Hay Day – Nederlands

De exprestrein brengt elke zes uur bezoekers met zich mee, maar stopt pas aan het perron wanneer je naar het dorp gaat. Tik op het treinstation om te zien wanneer de volgende trein aankomt en hoeveel bezoekers erin zitten. Nieuwe bezoekers stappen af zodra de trein aan het perron stopt. Bezoekers die daar stonden te wachten, stappen op en verlaten je stad met de trein.

Het treinstation upgraden

Als je wilt dat de exprestrein meer bezoekers vervoert, moet je het treinstation upgraden. Je hebt emmers teer, bakstenen en handboren nodig om de upgrade te voltooien. Houd er ook rekening mee dat de exprestrein niet meer bezoekers aflevert dan de maximale capaciteit van je stadhuis. Dit is natuurlijk afhankelijk van het aantal bezoekers dat momenteel in je stad verblijft.