Categories

Hay Day – De persoonlijke trein | Hay Day – Nederlands

Je persoonlijke trein wordt ontgrendeld op reputatielevel 4. Het kost 13.000 munten om de trein te repareren. Deze kleine trein aan de rechterkant van het treinstation kan bezoekers oppikken van Gregs perron en de perrons van je buren. Tik op de trein om te zien hoeveel bezoekers er staan te wachten op welk perron.

Bezoekers ophalen

Als je bezoekers van een buur wilt ophalen, tik dan op de avatar van de buur om naar zijn/haar stad te gaan. Tik vervolgens op zijn/haar treinstation en er verschijnt een pop-upvenster met een lijst van bezoekers en de gebouwen die ze willen bezoeken. Selecteer de bezoekers die je wilt ophalen en gebruik eventueel het treinpictogram in de rechterbenedenhoek van het venster om wachtende bezoekers van andere buren te bekijken.

Als je klaar bent, vergeet dan niet om te tikken op de groene treinknop in de linkerbenedenhoek van het hoofdscherm. De bezoekers worden naar je stad gestuurd en klaar is kees. Je persoonlijke trein moet vervolgens onderhoud ondergaan voordat je deze opnieuw eropuit kunt sturen.

De persoonlijke trein upgraden

Je kunt de persoonlijke trein upgraden met verfijnde steenkool en metalen staven. Er zijn twee upgrademogelijkheden:

De bezoekerscapaciteit upgraden (meer bezoekers ophalen: tot 10 bezoekers van buren per keer)De onderhoudstijd verlagen (tot een minimum van 1,5 uur)

Let op:

Zelfs als er lege coupés zijn in je persoonlijke trein, kun je soms niet meer bezoekers oppikken. De maximumcapaciteit van je stadhuis beperkt namelijk het aantal bezoekers dat je kunt ophalen.

Je kunt de bezoekers die je oppikt bij je buren maar één keer bedienen.

Als de exprestrein eerder aankomt in de stad van een buur dan jijzelf, dan neemt de trein alle bezoekers op het perron mee om ze naar huis te brengen.