Categories

Hay Day – Luonnonpuisto | Hay Day – Suomi

Luonnonpuisto sijaitsee kyläalueella joen toisella puolella, ja se avautuu mainetasolla 3. Päästäksesi luonnonpuistoon sinun on ensin avattava sen vieressä olevat laajennusalueet.

Luonnonpuiston eläinten hankkiminen

Joen vieressä on jalusta, jolta löytyy sininen luonnonpuiston kirja. Korjaa jalusta ja avaa kirja, niin saat ensimmäisen luonnonpuiston eläimesi ilmaiseksi! Voit avata lisää luonnonpuiston eläimiä keräämällä palapelin paloja. Kunkin eläimen avaamiseen tarvitaan 36 palapelin palaa. Näet etenemisesi luonnonpuiston kirjasta.

Eläimiä on yhteensä 28 (2 aikuista ja 2 poikasta seuraavista eläinlajeista):

kirahvi

virtahepo

norsu

seepra

gorilla

poro

naali (ei poikasia)

gepardi (ei poikasia).

Kun olet kerännyt kaikki saman eläinlajin toiseen yksilöön tarvittavat palapelin palat, päivitä eläimen asumus ilmaiseksi, niin saat eläimen luonnonpuistoosi. Poikasia saa samalla tavalla kuin aikuisia eläimiäkin, mutta sinulla on vain ensin oltava tietyn lajin molemmat aikuiset eläimet, jotta kyseisen lajin poikanen avautuu.