Categories

Hay Day – Het wildreservaat | Hay Day – Nederlands

Het wildreservaat is gelegen aan de overkant van de kleine rivier in je stadsgebied en wordt ontgrendeld op reputatielevel 3. Om er te komen, moet je de uitbreidingsgebieden ontgrendelen die aan het reservaat grenzen.

Hoe krijg ik reservaatdieren?

Er ligt een blauw reservaatboek op het bureau bij de rivier. Als je het bureau repareert en het boek opent, krijg je je eerste reservaatdier helemaal gratis! Je moet puzzelstukken verzamelen om meer dieren te ontgrendelen. Voor elk dier heb je 36 puzzelstukken nodig. Je kunt je voortgang bekijken in het reservaatboek.

Er zijn in totaal 28 dieren. Je kunt 2 volwassenen en 2 jongen van elk van de volgende dieren hebben:

Giraf

Nijlpaard

Olifant

Zebra

Gorilla

Rendier

Poolvos (alleen volwassenen)

Cheeta (alleen volwassenen)

Als je alle puzzelstukken van het tweede dier van dezelfde soort hebt verzameld, moet je enkel nog gratis het dierenverblijf upgraden om het dier in je reservaat te verwelkomen. Jonge dieren speel je op dezelfde manier vrij als volwassen dieren, maar je moet eerst beide volwassen dieren van een bepaalde soort hebben om het jong van die soort te ontgrendelen.