Categories

Brawl Stars – Ik heb een rekening ontvangen voor een aankoop die ik niet heb gedaan. Wat moet ik doen als ik vermoed dat er fraude in het spel is?

Als u en uw kind nog nooit een van onze spellen hebben gespeeld en vermoeden dat er sprake is van frauduleuze transactiepraktijken op het account, neem dan onmiddellijk contact op met Apple (voor iOS-apparaten) of Google (voor Android-apparaten) aangezien zij het transactieproces beheren. Voor Apple (iOS)-apparaten: Ga naar Apple Support, zoek naar ‘Vertel ons hoe we u kunnen helpen’ en selecteer ‘Vraag support aan’. Nadat het pop-upvenster verschijnt, selecteer je ‘iTunes Store’ en kies je de optie die het beste bij je past.Voor Google (Android)-apparaten: Stuur een e-mail naar parents@supercell.com of neem rechtstreeks vanuit het spel contact met ons op. Ga hiervoor naar de instellingen in het spel en tik op ‘Hulp & ondersteuning’. Vervolgens kun je onder ‘Neem contact met ons op’ op de blauwe knop ‘Gaan’ tikken om ons een bericht te sturen.Vermeld in je bericht het spel waarin de aankoop werd gedaan en voeg het transactiebewijs van je aankoop toe. Je transactie-ID (wat hierop lijkt: GPA.1234-1234-1234-12345) onder aan het document moet zichtbaar zijn. Google stuurt transactiebewijzen na elke aankoop die je verricht.Als je al contact hebt opgenomen met Apple of Google in verband met de vermoedelijk frauduleuze praktijken en zij je naar ons hebben doorverwezen, neem dan contact met ons op via transactions@supercell.com. Zorg ervoor dat je een gedetailleerde omschrijving toevoegt van wat er is gebeurd en wanneer het is gebeurd, en stuur indien mogelijk ontvangstbewijzen van transacties, relevante screenshots, etc. mee. Lees daarnaast ook deze sectie over fraude (alleen in het Engels) voor meer informatie over vermoedelijk frauduleuze praktijken.